Avnjut bra fotboll på en bekväm barstol

Hösten är ingen lugn period för Real Madrid, som just nu spelar matcher i såväl La Liga som Champions League. Som toppen på det hela har man även deltagit i Copa del Rey. Spelschemat för laget fortsätter vara späckat över vintern och det kan som supporter vara kul att göra någonting lite extra av att se en av deras matcher. Till exempel kan man bege till en sportbar för att se matchen och till det avnjuta någonting att äta och en god dryck till det. På en sportbar inreder man som du kan höra på namnet med ting som hör hemma i sportens värld, men detta betyder inte att klassiska barelement har plockats bort. Möbler som bardiskar, bås och barstolar finns självklart kvar.

Så kallade barstolar brukar kännas igen på de höga benen och låga ryggstöden, om stolen över huvud taget har ett sådant. Höjden på en barstol kan skilja sig lite, men är till synen betydligt högre än den på en vanlig stol. En del av stolarna har dessutom en snurrande sits, som gör att du enkelt kan vända dig om medans du fortfarande sitter. För extra komfort kan stolen ha ett stöd för fötterna en bit ner på benet, så att du inte behöver ha dem hängandes i luften medans du sitter.

Det är inte bara på barer som en barstol kan finnas, utan dem kan även ta plats i det privata hemmet. Om du till exempel renoverar ditt kök kan en idé vara att bygga en högre bänk i anslutning till köksbänken där du kan ställa ett par barstolar intill. Denna plats kan då passa bra för den som vill sitta med medans någon annan lagar mat, eller som ett alternativ till ett vanligt köksbord för den som har ett trångt kök.